• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 45 (NL)
  • In Veenendaal tot 16:00 besteld dezelfde dag geleverd
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Brandhof Dier & Ruiter: de grootste dierenwinkel in de regio

Met meer dan 1.700 m2 dierenplezier zijn wij dé megastore voor je dier in de regio Veenendaal. Niet alleen hebben wij alles voor je huisdier, ook hebben wij een Pets Health dierenkliniek, een groot assortiment voeding voor boerderijdieren, een groot aanbod voor paard en ruiter, een aquariumafdeling, veel keuze in tuinartikelen, cadeau-artikelen, hengelsport en nog veel meer! Ons ruime pand is door de ligging uitstekend bereikbaar. En natuurlijk hebben wij volop gratis parkeergelegenheid, zodat je grotere aankopen makkelijk vanuit de winkel in de auto laadt. Adres en openingstijden >

Winkeltour

Nieuwsgierig naar onze winkel? Loop alvast een rondje en ontdek onze verschillende afdelingen en producten.

Brandhof ruitersport

Brandhof ruitersport

Naast alles voor je dier hebben wij ook een complete grootschalige ruitersportzaak! Op 1000 m2 presenteren wij kleding, accessoires, hoofdstellen, zadels, dekens, supplementen, vele merken paardenvoeders, stalstrooisels, voer- en drinkbakken, weide-afrastering, caps en nog veel meer. Lees meer >
Pets Health dierenkliniek

Pets Health dierenkliniek

Wist je dat wij een eigen Pets Health dierenkliniek in de winkel hebben? Een bewuste keuze, omdat op deze manier hoogwaardige veterinaire zorg in combinatie met het bezoek aan de winkel, voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig is. De kliniek heeft ruime openingstijden en scherpe tarieven. Lees meer >
Groot assortiment, scherpe prijzen

Groot assortiment, scherpe prijzen

In onze winkel vind je werkelijk alles voor hond, kat, paard en ruiter, knaagdier, vogel, aquarium, pluimvee,(hobby)boerderijdieren en een grote tuinafdeling. Ons deskundige personeel en de zeer scherpe prijzen maken een bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard! 
Het mooiste voor hond en kat

Het mooiste voor hond en kat

In onze winkel kun je naar hartenlust shoppen voor jouw dier. Wij hebben de mooiste accessoires, zoals stijlvolle designmeubelen voor hond en kat. Altijd de nieuwste trends!
Voordelig in diervoeding

Voordelig in diervoeding

Voor hond, kat, knaagdier, vogel, paard, pluimvee en (hobby)boerderijdieren hebben wij een enorm assortiment hoogwaardige voedingen voor de laagste prijzen! Voordelige grootverpakkingen, maar ook in handzame kleinverpakkingen. Bij ons krijg je altijd deskundig voedingsadvies!
Design op onze aquariumafdeling

Indrukwekkende aquariumafdeling

Bezoek onze fraaie en indrukwekkende aquariumafdeling. Onze aquariumstelling met de mooiste koudwater- en tropische vissen is volledig geautomatiseerd voor een optimale waterkwaliteit en gezonde vissen. Aquaria in prachtige designs staan ruim gepresenteerd. Volop planten, decoratiematerialen, filters, accessoires en deskundig advies!
Alles voor jachthonden

Alles voor jachthonden

Wij hebben een zeer ruim assortiment dummy's, trainingsartikelen, jachtlijnen en ligmatten voor jachthonden. Veel komt rechtstreeks uit Engeland en voldoet aan alle eisen voor deze sport. Zo haal je het beste uit je hond en uit de sport. Kom langs in de winkel.
Thuisbezorgd

Je inkopen gemakkelijk thuisbezorgd

Je kunt ervoor kiezen om je aankopen gemakkelijk thuis te laten bezorgen. Onze bezorgkosten bedragen € 4,95. Bij besteding van minimaal € 35 is de bezorging helemaal gratis.

Brandhof in beweging: bekijk de video's!

Surinaamse reuzenpad


Bekijk hierboven een video over een Surinaamse reuzenpad in onze winkel. Een uniek dier, 25 cm lang en 2 kg zwaar en bovendien giftig!

Hallo Holland


Wij hebben meegewerkt aan het programma "Hallo Holland". Bekijk hierboven de reportage.