• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 45 (NL)
  • In Veenendaal tot 16:00 besteld dezelfde dag geleverd
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Welkom bij Brandhof ruitersport

Welkom bij Brandhof ruitersport

Naast alles voor je dier hebben wij ook een complete grootschalige ruitersportzaak! Op 1000 m2 presenteren wij kleding, accessoires, hoofdstellen, dekens, supplementen, vele merken paardenvoeders, stalstrooisels, voer- en drinkbakken, weide-afrastering, caps en nog veel meer.

Ons zeer uitgebreide ruitersportassortiment is opgedeeld in drie segmenten: een basisassortiment met artikelen van prima basiskwaliteit en voor zeer scherpe prijzen; een middensegement voor betere kwaliteit en een hoog segment voor de topruiter die alleen het allerbeste wil.

Maandelijkse aanbiedingen

Maandelijkse aanbiedingen

Elke maand zullen er veel aanbiedingen zijn die passen bij de periode van het jaar. Deze aantrekkelijke aanbiedingen kun je ontvangen als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief mét keuze ruitersport. Dus mis geen voordeel en meld je aan! (Aanmelden kan helemaal onderaan de pagina)
Alles voor de ruiter

Alles voor de ruiter

In de kledingrekken vind je kleding van toonaangevende merken als Kingsland, Equiline, Ariat, Biemans Riding, KASK, QHP, Mountain Horse, Harry's Horse en Vestrum. In dames-, heren- en kindermaten, maar ook voor grotere en kleinere maten kun je bij ons terecht. En we hebben niet alleen kleding, maar ook airjackets, bodyprotectors, hartslagmeters, horloges, etc.
Voor het paard

Voor het paard

Gezondheid komt van binnenuit. Met een uitgebreid assortiment aan voeders, supplementen en verzorgingsproducten haal je het beste in je paard naar boven. Daarnaast hebben we ook veel keuze in hoofdstellen, dekens, zadeldekjes, beenbeschermers, etc.
Klantenkaart

Klantenkaart

Met onze klantenkaart spaar je voor korting op ons ruitersportassortiment. Bovendien profiteer je van allerlei leuke extra acties. Vraag de klantenkaart aan in onze winkel.
Voedingsdeskundige / voeradvies

Voedingsdeskundige / voeradvies

Binnen ons bedrijf is een voedingsdeskundige aanwezig die je kan adviseren bij het samenstellen van het rantsoen of bij het oplossen van diverse problemen. Zeer veel aandoeningen kunnen door goede voeding en de juiste voedingsmethodiek sterk verbeterd worden. Vraag ook naar de uitgebreide lijn aan supplementen voor herstel en topprestaties.
Stal en weide

Stal en weide

Afrastering, bezems, liksteenhouders, slowfeeders, kunstmest en speciaal graszaad voor de paardenweide, drink- en voerbakken: je kunt het allemaal vinden bij Brandhof Ruitersport. Heb je een bodem- of ruwvoer analyse laten maken bij het BLGG? Wij helpen je graag om een juist bemestingsplan te maken. Of om het voedingsadvies aan te passen op basis van de ruwvoeranalyse. 
Deken- en zadeldekwasservice

Deken- en zadeldekwasservice

Het is mogelijk om bij Brandhof Ruitersport je paardendekens te laten wassen, zodat je paard altijd een schone deken op heeft. Door de dekens op tijd te laten reinigen wordt de levensduur verlengd en voorkom je eventuele overdracht van bijvoorbeeld schimmels of luis. Lees meer >
Leerwerkreparatie

Leerwerkreparatie

Ook kapot leerwerk kun je bij ons in de winkel afgeven. Wij zorgen dat je zadel, hoofdstel, teugels en ander leerwerk gerepareerd wordt. Wanneer het leerwerk hersteld is, geven wij je een belletje.