0
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 20:00

Welkom bij Brandhof ruitersport

Naast alles voor uw dier hebben wij ook een complete grootschalige ruitersportzaak! Op 1000 m2 presenteren wij kleding, accessoires, hoofdstellen, zadels, dekens, supplementen, vele merken paardenvoeders, stalstrooisels, voer- en drinkbakken, weide-afrastering, caps en nog veel meer.

Ons zeer uitgebreide ruitersportassortiment is opgedeeld in drie segmenten: een basisassortiment met artikelen van prima basiskwaliteit en voor zeer scherpe prijzen; een midden segement voor betere kwaliteit en een hoog segment voor de topruiter die alleen het beste wil.

Maandelijkse aanbiedingen

Elke maand zullen er veel aanbiedingen zijn die passen bij de periode van het jaar. Deze aantrekkelijke aanbiedingen kunt u ontvangen als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief mét keuze ruitersport. Dus mis geen voordeel en meld u aan!

Alles voor de ruiter

In de kledingrekken vindt u kleding van toonaangevende merken als Spooks, Kingsland, Eurostar, Equiline, Ariat, Biemans Riding, QHP, Mountain Horse en Harry's Horse. In dames-, heren- en kindermaten, maar ook voor grotere en kleinere maten kunt u bij ons terecht. En we hebben niet alleen kleding, maar ook airjackets, bodyprotectors, hartslagmeters, horloges, etc.

Voor het paard

Gezondheid komt van binnenuit. Met een uitgebreid assortiment aan voeders, supplementen en verzorgingsproducten haalt u het beste in uw paard naar boven. Daarnaast ook veel keuze in hoofdstellen, zadels, dekens, zadeldekjes, beenbeschermers, etc.

Stal en weide

Afrastering, bezems, liksteenhouders, slowfeeders, kunstmest en speciaal graszaad voor de paardenweide, drink- en voerbakken: u kunt het allemaal vinden bij Brandhof ruitersport. Heeft u een bodem- of ruwvoer analyse laten maken bij het BLGG? Wij helpen u graag om een juist bemestingsplan te maken. Of om het voedingsadvies aan te passen op basis van de ruwvoeranalyse. 

Voedingsdeskundige / voeradvies

Binnen ons bedrijf is een voedingsdeskundige aanwezig die u kan adviseren bij het samenstellen van het rantsoen of bij het oplossen van diverse problemen. Zeer veel aandoeningen kunnen door goede voeding en de juiste voedingsmethodiek sterk verbeterd worden. Vraag ook naar de uitgebreide lijn aan supplementen voor herstel en topprestaties.

Deken- en zadeldekwasservice

Het is mogelijk om bij Brandhof Ruitersport uw paardendekens te laten wassen, zodat het paard altijd een schone deken op heeft. Door de dekens op tijd te laten reinigen wordt de levensduur verlengd en voorkomt u eventuele overdracht van bijvoorbeeld schimmels of luis.
Lees meer >>

Zadelpasservice

Als u bij ons een zadel koopt bieden wij, in samenwerking een zeer ervaren zadelpasser, de mogelijkheid om diverse zadels eerst te testen. Een speciale zadelwagen met meer dan 80 zadels en een mobiele werkplaats kan bij u op locatie komen.  
Lees meer >>

Leerwerkreparatie

Ook kapot leerwerk kunt u bij ons in de winkel afgeven. Wij zorgen dat uw zadel, hoofdstel, teugels en ander leerwerk gerepareerd wordt. Wanneer het leerwerk hersteld is, geven wij u een belletje.