• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 45 (NL)
  • In Veenendaal tot 16:00 besteld dezelfde dag geleverd
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Farm Food hondenvoer bij Brandhof Dier & Ruiter

Farm Food hondenvoer is gebaseerd op één soort voedsel voor honden van alle leeftijden en condities. Deze theorie komt voort uit het feit dat alle hondachtigen, van pup tot senior, in de natuur van dezelfde voedselbron eten. Farm Food maakt alleen gebruik van zuivere en natuurlijke ingrediënten die aan dezelfde kwaliteitseisen voldoen als producten die bestemd zijn voor menselijke consumptie. In ons assortiment vind je zowel geperste brokken onder de naam Farm Food HE, als vers vlees van Farm Food Fresh.

Natuurlijk en kwalitatief hondenvoer

Door de hoge mate van zuiverheid van de gebruikte grondstoffen zijn kunstmatige bindmiddelen, kunstmatige conserveringsstoffen en chemische antioxidanten overbodig. Daarnaast is Farm Food vrij van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen. Farm Food hanteert een lage productietemperatuur, waardoor de ingrediënten niet worden aangetast. Hierdoor ontstaat een natuurlijke, kwalitatieve en energierijke voeding die de gezondheid en het welzijn van jouw hond ten goede komt.

Farmfood kopen?

In onze winkel vind je Farm Food hondenvoer in verschillende smaken en verpakkingsgrootten. Bovendien vind je in onze winkel een uitgebreid assortiment Farm Food Fresh, natuurlijk vers vlees uit de diepvries. Benieuwd wat Farm Food voor jouw hond kan betekenen? Kom dan zeker langs bij Brandhof Dier & Ruiter en ontdek ons assortiment of vraag een van onze medewerkers om advies op maat.