• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 45 (NL)
  • In Veenendaal tot 16:00 besteld dezelfde dag geleverd
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Dierenarts in Veenendaal? Bezoek de dierenkliniek in onze winkel

In onze winkel vindt u onze Pets Health dierenkliniek die u een volwaardige diergeneeskundige dienstverlening biedt. De kliniek is zeven dagen per week geopend en is voorzien van alle faciliteiten, inclusief een operatiekamer. Loop even langs voor advies tijdens een bezoekje aan onze winkel of maak een afspraak voor een consult of behandeling. Meer informatie over onze dierenkliniek.

 


Check & Vaccinatie ONLY

Op speciale momenten kunt u met uw gezonde hond, kat of konijn langskomen voor vaccinaties met bijbehorende gezondheidscheck. Check & Vaccinatie ONLY is uitsluitend bedoeld voor het geven van vaccinaties, zodat onze dierenarts u en uw huisdier goed en efficiënt van dienst kan zijn. Alleen gezonde dieren kunnen gevaccineerd worden. Om deze reden krijgt uw huisdier eerst een korte gezondheidscheck. Vergeet niet om het dierenpaspoort mee te nemen. Lees meer over Check & Vaccinatie ONLY.

Toegankelijke medische zorg voor uw huisdier bij Pets Health dierenkliniek

Wilt u een bezoek aan onze winkel combineren met een bezoek aan de dierenkliniek? Dat kan bij ons heel eenvoudig. Tijdens winkelopeningstijden is onze Pets Health balie namelijk altijd geopend. Hier kunt u terecht voor het afhalen van veterinaire voeding, het beste advies of het maken van een afspraak.

Bezoek onze dierenkliniek in Veenendaal

Onze Pets Health dierenkliniek is voorzien van alle nodige faciliteiten om uw huisdier van de beste zorg te voorzien. Zo vindt u in onze kliniek een spreek- en behandelkamer en een aparte operatiekamer.

Meer informatie over Pets Health?

Wilt u meer lezen over de Pets Health dierenkliniek in Veenendaal? Breng dan een bezoek aan de website van Pets Health.


Handige informatie