0
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 20:00

Bezoek onze dierenarts in Veenendaal / Renswoude

Bij Brandhof Dier & Ruiter vindt u een volwaardige dierenkliniek in de winkel. De kliniek is zes dagen per week geopend en is voorzien van alle faciliteiten, inclusief een operatiekamer. Loop tijdens een bezoek aan de winkel gemakkelijk even binnen voor advies, kom zonder afspraak langs tijdens onze inloopspreekuren of maak een afspraak voor een consult of behandeling. Ook zijn dieetvoedingen voor hond en kat in de kliniek verkrijgbaar. 


Contact Pets Health Veenendaal

Kooiweg 4a
3927 EB  Veenendaal-West/Renswoude
0318 - 73 41 81
info@veenendaal.petshealth.nl

Openingstijden dierenkliniek

Let op! Rondom de feestdagen gelden gewijzigde openingstijden voor onze winkel en dierenkliniek. Bekijk hier de openingstijden.

Voor het maken van een afspraak, afhalen dieetvoeding, herhalingsrecepten, ontworming en vlo/teekbehandeling:
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Inloopspreekuur (zonder afspraak):
Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag 14:00 - 15:00

Check & Vaccinatie ONLY
Maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag 15:00 - 16:00

Bang voor vuurwerk?

Veel huisdieren zijn bang voor de harde en onverwachte knallen van vuurwerk, met een hoop stress tot gevolg. Ontdek hoe u uw huisdier kunt ondersteunen! Lees meer.

Sterilisatie- en castratiedagen

Op speciale dagen ontvangt u 10% korting op de castratie of sterilisatie van uw hond, kat of konijn. Maak op tijd een afspraak, want vol = vol! Lees meer.

Check & Vaccinatie ONLY

Voor slechts € 24,95 kunt u uw huisdier extra voordelig laten inenten op speciale tijden. Zo wordt de beste zorg nog toegankelijker! Lees meer

Puppy of kitten in huis?

Laat uw puppy of kitten op tijd aan de dierenarts wennen. In onze Pets Health dierenkliniek profiteert u van een gratis puppy- of kittenconsult. Lees meer.

Toegankelijke medische zorg voor uw huisdier bij Pets Health dierenkliniek

Wilt u een bezoek aan onze winkel combineren met een bezoek aan de dierenkliniek? Dat kan! Bij onze Pets Health balie kunt u terecht voor veterinaire dieetvoeding, advies of het maken van een afspraak. Daarnaast kunt u altijd binnenlopen tijdens onze inloopspreekuren of Check & Vaccinatie ONLY spreekuren. Uiteraard kunt u ook gewoon een afspraak maken bij onze dierenarts.

Bezoek onze dierenkliniek in Veenendaal / Renswoude

Onze Pets Health dierenkliniek is 6 dagen per week geopend en voorzien van alle nodige faciliteiten om uw huisdier van de beste zorg te voorzien. Zo vindt u in onze kliniek een spreek- en behandelkamer en een aparte operatiekamer.